IMC D.O.O.

Preduzeće "IMC" d.o.o. osnovano je 1993. godine u mestu Debrc, međutim od samog početka najveći deo posla obavlja se u Beogradu i njegovoj okolini. Osnovna delatnost preduzeća je promet alkoholnih pića. Posebna pažnja posvećena je popularizaciji ekskluzivnih domaćih pića. Na ovom polju postignuti su značajni rezultati kako na domaćem tržištu, tako i u izvozu. Osim saradnje sa renomiranim domaćim proizvođačima, preduzeće ima posebno dobru sadradnju sa malim privatnim vinarijama i proizvođačima veoma kvalitetnih domaćih prirodnih voćnih rakija. Pored domaćih, u ponudi našeg preduzeća nalazi se i izuzetno širok asortiman stranih pića.
Godine 2011. započeli smo saradnju sa vinarijom Dingač koja se nalazi na poluostrvu Pelješac u Hrvatskoj. Bavimo se uvozom sledećih vina iz njihovog asortimana:

⦁	Dingač
⦁	Postup
⦁	Plavac
⦁	Pelješac

Takođe od meseca maja 2017. krenuli smo sa distribucijom italijanskih vina iz vinarije Villa Canestrari, i to:

⦁	Tanbé Bianco
⦁	Soave Superiore Reserva DOCG
⦁	Valpolicella Ripasso Superiore DOC
⦁	Valpolicella Superiore DOC
⦁	Amarone della Valpolicella "A" DOCG
⦁	Amarone della Valpolicella "1888" Reserva DOC
⦁	Amarone della Valpolicella "Dieci Anni" Reserva DOC

Kao i sa jednim izvrsnim Montepulcianom d'Abruzzo DOCG iz vinarije Biagi. Raznovrsnost naše ponude konstantno raste i obogaćuje se novim vrstama vina, rakija i ostalih žestokih pića, kako domaćih tako i inostranih. Naš najveći prioritet je Vaše zadovoljstvo. Hvala Vam na poverenju!