Salon vina "Wine Style 9.0"

U subotu 22.04.2017. prvi put odlazimo na "Wine Style" salon vina. Ali odlazak na ovaj sajam je specifičan jer se, takođe po prvi put, nalazimo sa "one" strane štanda u ulozi izlagača. Odlučili smo da iskoristimo ovu priliku i da se prikažemo rastućoj publici vinskih ljubitelja u Srbiji. Na našem štandu su se mogli probati svi proizvodi iz našeg uvoznog asortimana.
zira9
Postavili smo naš sto i izložili proizvode iz italijanske vinarije "Villa Canestrari", kao i iz hrvatske vinarije-zadruge koja nosi naziv "Dingač", baš kao i njihovo najbolje vino.
zira9
Čak i pre nego to je zvanično počeo salon, već smo imali prve posetioce, naše prijatelje iz vinarije "Aleksandrović". Već su imali prilike da probaju neka od vina, ali su svakako hteli da se podsete proizvoda vinske kuće iz Veneta.
zira9
Vrlo brzo sala počinje da se puni i pred našim stolom nalaze se zaljubljenici u vina, ali isto tako i profesionalci zainteresovani da svoju ponudu obogate vinima iz naše ponude.
zira9
zira9
zira9
Kako vreme odmiče zainteresovanost raste velikom brzinom. Velikom brzinom se širi vest po sajmu kako se kod nas može naći fenomenalni Postup i Dingač, kao i izvanredni Amarone della Valpolicella Riserva 1888. Neki su bili toliko oduševljeni da su se u više navrata vraćali ne bi li ugrabili neki gutljaj neke od ovih etiketa.
zira9
zira9
Malo je reći da smo bili oduševljeni odazivom ljudi i zainteresovanošću za naš štand. Takođe hoću da iskoristim priliku da se u ime firme "IMC" zahvalim organizaciji koja stoji iza ovog salona i da ih pohvalim za odličnu organizaciju, kao i osoblje hotela "Zira" koji su nas redovno snabdevali ledom i svime ostalim što nam je zafalilo. Još jednom, hvala vam, svaka čast i nadam se da ćete još dugo trajati.
zira9
zira9
zira9
P.S. Želeo bih da se izvinim svima koji nisu uspeli da probaju Amarone Rezervu 1888, jer smo bili vrlo ograničeni sa količinama koje smo dobili od uvoznika za svrhe promocije. I hvala još jednom svima koji su došli i probali naša vina. Nadam se da su vam se svidela. Živeli!